Σάββατο, Σεπτεμβρίου 24, 2005

ΓΡΑΜΜΟΣ-ΒΙΤΣΙ


Στο Βίτσι εκεί όπου νικήθηκε (δυστυχώς προσωρινά και όχι αμετάκλητα) ο μπολσεβικισμός και ο συμμοριτισμός, έγινε μια σεμνή τελετή τιμής και μνήμης.

Δεν πρόκειται να αφήσουμε τους εχθρούς του έθνους να επικρατήσουν, είμαστε έτοιμοι να πεθάνουμε για να διώξουμε τα σκοτάδια της νύχτας που μας έχουν επιβάλλει (ιουδαιοχριστιανοί, κίναιδοι, μπολσεβίκοι, σιωνιστές, μη Αρίοι κτλ) και να έρθει η γλυκιά χρυσή αυγή και να λάμψει ο ζωοδότης Ήλιος όπου και όλοι οι εχθροί μας θα χαθούν πάλι στα έγκατα της κόλασης όπου και ανήκουν.

Ετικέτες , , ,

6 Comments:

Anonymous Ανώνυμος said...

Καρκινος να πεσει πανω σου καριόλη

13 Οκτωβρίου 2007 στις 4:26 μ.μ.  
Blogger ΕΩΣΦΟΡΟΣ ΧΡΥΣΑΥΓΟΣ said...

βρωμοκιναιδομπολσεβικε θα σε περασω μαυρο λεπιδι και τους ομοιους σου
και ο αντιχριστος θα γαμει τα νεκρα παιδια σας

13 Οκτωβρίου 2007 στις 4:54 μ.μ.  
Anonymous Ανώνυμος said...

ΡΕ ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ!ΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΒΡΙΖΟΥΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΟΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΚΑΝΕΤΑΙ ΤΗΣ ΚΟΤΕΣ.ΜΙΑ ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΡΕ ΚΑΧΗΚΤΙΚΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΤΕ ΤΙ ΕΙΣΤΕ ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΙ ΠΟΙΟΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΤΕΡΑ ΜΠΑΣΤΑΡΔΙΑ!

14 Μαρτίου 2008 στις 4:59 μ.μ.  
Anonymous Ανώνυμος said...

kala les file bastardia tou kerata.re to moustaki ti to exeis na tribeis kamia poutsa pano tou ligouri parthene anistorito mouliko!

14 Μαρτίου 2008 στις 5:01 μ.μ.  
Anonymous Ανώνυμος said...

ΡΕ ΣΥ ΜΑΛΑΚΑ ΕΩΣΦΟΡΕ Η ΠΩΣ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΣΕ ΛΕΝΕ ΑΜΑ ΕΡΘΩ ΚΑΙ ΣΕ ΒΡΩ ΝΑ ΣΕ ΣΑΠΙΣΩ ΣΤΟ ΞΥΛΟ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΜΩΡΗ ΚΟΤΑ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΧΑΙΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΚΑΛΗΨΕΙ Ή ΘΑ ΦΕΡΕΙΣ ΚΑΜΙΑ 10 ΑΡΙΑ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΑΣ ΞΥΛΟ ΜΩΡΗ ΚΟΤΑ ΛΥΡΑΤΗ.ΑΤΟΜΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΣΕΝΑ ΘΕΛΩ ΓΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ.ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΖΕΙΣ ΡΕ ΤΡΙΜΑΛΑΚΑ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΛΕΓΕ Η ΓΑΓΙΑΚΑ ΣΟΥ.ΡΕ ΤΟΝ ΓΕΛΙΟ.ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΤΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝΕ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΣΚΑΤΟΦΑΤΣΑ ΣΑΝ ΚΙ ΑΥΤΗ ΕΞΩ ΝΑ ΧΟΡΤΑΣΟΥΜΕ ΓΕΛΙΟ ΚΑΙ ΚΛΟΤΣΙΕΣ.ΑΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΛΙΝΑΤΣΑ.

14 Μαρτίου 2008 στις 5:08 μ.μ.  
Blogger ΕΩΣΦΟΡΟΣ ΧΡΥΣΑΥΓΟΣ said...

αρχιζω
1 ποσο χρονω εισαι εκλεισες τα 15 ή ακομα σε ταιζει η μαμα σου στο στομα
2 μουστακι εχω γιατι ειμαι αντρας και οχι αγορακι σαν εσενα
3 αυτα με το ξυλο να μην τα λες γιατι κατι ναρκομανεις "αντιεξουσιαστες" δερνουν 30 εναν και οχι το αντιθετο
4 ποιος κανει τον μαγκα και κρυβεται φαινεται
5 ελα πατρα να βρεθουμε να δουμε
6 μην ξαναμπεις στο σαιτ γιατι καθε φορα απολυμενω που σου τρεχουν τα χυσια απο τα ματια και τα σαπια απο την νεκρη μανα σου
7 ιδεολογικως δεν ειχες να πεις τιποτε ξερεις για τον γραμμο-βιτσι αμορφωτε χωριατη που σας ποτιζουν ναρκωτικα και σας γαμουν τις γκομενες μαυροι και σεις μενετε με τα τσουνακια σας και βαζετε κολοδακτυλο

14 Μαρτίου 2008 στις 8:11 μ.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

<< Home