Τετάρτη, Ιανουαρίου 31, 2007

ΔΟΛΟΦΟΝΙΑ ΜΕΤΑΞΑΟ εθνικος κυβερνητης Ιωαννης Μεταξας δολοφονηθει την 29η Ιανουαριου το 1941.
Για την δολοφονια του μεταξα και αλλα για την ζωη του μπορειτε να μαθετε στη βιογραφια του "ΠΟΡΕΙΑΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΔΟΞΑΝ" στις εκδοσεις λογχη.
Εδω παραθετω την περιγραφη της κηδειας του

Η κηδεία

Την τραγικήν αλλά και μεγαλειώδη κηδεία του περιέγραψε η εφημερίς "Ελληνικόν Μέλλον" της 1ης Φεβρουαρίου 1941: "...Γυναίκες, ηλικιωμένοι και νέαι, γέροντες και νέοι, μικρά παιδάκια, οι ένδοξοι τραυματίαι μας, ανάπηροι των παλαιών πολέμων και κόσμος πάσης τάξεως, προσήρχοντο δια να κλαύσουν τον νεκρόν Εθνικόν Κυβερνήτην. Η διέλευσις των τραυματιών μας, προκαλεί ρίγη συγκινήσεως και εις την διέλευσιν των, ο κόσμος αποκαλύπτεται με σεβασμόν.

Ο Ουρανός βαρύς, πένθιμος. Οι εξώσται των οικιών έκ των οποίων θα, διήρχετο η πομπή, είχον καταληφθεί ασφυκτικώς από ενωρίς και κόσμος άπειρος είχε κατακλύσει τα πεζοδρόμια. Η οδός Μητροπόλεως είχε καταληφθή μέχρις ασφυξίας, τα πεζοδρόμια της πλατείας Συντάγματος επίσης. Η οδός Γεωργίου του Α' κατακλύζεται από ανθρωποπλημμύραν. Είναι τα ίδια πλήθη τα οποία συνεκεντρούντο, προ μηνός μόλις, δια να ζητωκραυγάσουν, δια ν' αποθεώσουν τον Εθνικόν Κυβερνήτην, οσάκις εξήρχετο δια να αναγγείλει νέαν ηρωϊκήν νίκην του Στρατού μας.

Ασφυξία επίσης υπήρχε προ του μνημείου του Αγνώστου Στρατιώτου, εις τα πεζοδρόμια της Λεωφόρου Αμαλίας, της Λεωφόρου Συγγρού, της οδού Αναπαύσεως μέχρι του Ά Νεκροταφείου.

Χιλιάδες λαού επίσης παρηκολούθησαν την νεκρικήν πομπήν από την ταράτσα των Παλαιών Ανακτόρων, των ξενοδοχείων "Μεγάλη Βρεταννία" και "Βασιλεύς Γεώργιος" και των διαφόρων πολυκατοικιών. Και όσοι δεν εύρισκαν καλυτέραν θέσιν κατέλαβον και τα πεζοδρόμια της οδού Ερμού.

Η νεκρώσιμος ακολουθία ήρχισεν αμέσως μετά την άφιξιν του Βασιλέως εις το τέλος δε αυτής ο Πρωθυπουργός κ. Α. Κοριζής αποχαιρέτησε τον Μέγαν Νεκρόν.

Τα πλήθη αναμένουν εν σιγή ολόκληρους ώρας. Και την νεκρικήν σιγήν περί την 4.25 μ.μ. διακόπτει έξαφνα το πένθιμον εμβατήριον του Σοπέν. Η εκφορά του Μεγάλου Νεκρού της Ελλάδος αρχίζει και η νεκρική πομπή ανέρχεται την οδόν Μητροπόλεως.

Που και πού ακούονται λυγμοί γυναικών. Τα μάτια όλων, χιλιάδων λαού, των αλληλομισούμενων και αλληλοσπαρασσόμενων μέχρι προ 5ετίας, και οι οποίοι συνεφιλιώθησαν χάρις εις τον Συμφιλιωτήν Μεταξάν, είναι γεμάτα δάκρυα.

Τραυματίαι σπαράσσονται επί τη θέα του φερέτρου, του περικλείοντας την σορόν του Μεγάλου Έλληνος. Της νεκρικής πομπής προηγείται δύναμις αστυφυλάκων οι οποίοι βαδίζουν με αργόν πένθιμον βήμα. Εις αρκετήν απόστασιν απ' αυτών ακολουθεί η Φιλαρμονική της Δ/σεως Πρωτευούσης, κατόπιν η μουσική του Ναυτικού έπειτα η της Φρουράς Αθηνών και τέλος η των Ταγμάτων Εργασίας. Ακολουθούν οι τυμπανιστές σαλπιγκταί της Ε.Ο.Ν.

Μετ' αυτούς έρχονται τιμητικά αποσπάσματα χωροφυλάκων, αστυφυλάκων και πυροσβεστών. Κατόπιν εις αρκετήν απόστασιν, ναυτικόν άγημα και έπειτα απόσπασμα σμηνιτών. Κατόπιν παρελαύνει απόσπασμα Άγγλων σμηνιτών και δεύτερον απόσπασμα Αγγλικού αντιαεροπορικού συντάγματος.

Μετά τμήμα φαλαγγιτισών και φαλαγγιτών και τμήμα Ταγμάτων Εργασίας.

Μετά το πρώτον μέρος της πομπής φέρονται υπό στρατιωτών, οι στέφανοι των Αρχηγών των ξένων Κρατών.

Μετά την εκκλησιαστικήν πομπήν εν μέσω διπλού στίχου Ευελπίδων με τα όπλα υπό μάλης εμφανίζεται αξιωματικός κρατών επί προσκέφαλου τα παράσημα του Μεγάλου Νεκρού. Εις μέσον αυτών ήτο ο Μεγαλόσταυρος του Σωτήρος.

Κατόπιν, προχωρεί αργά ένα τρακτέρσυρον τηλεβόλον. Επί του κιλλίβαντος του τηλεβόλου το δρύινον φέρετρον με το νεκρόν του Εθνικού Κυβερνήτου.

Προς χαιρετισμόν, ακούεται αίφνης ένα παράγγελμα. Οι φαλαγγίται και αι φαλαγγίτισαι υψώνουν την δεξιάν και απευθύνουν προς τον νεκρό Πατέρα των, τον τελευταίον χαιρετισμόν. Τα μάτια των όμως είναι αδύνατον να συγκρατήσουν τα δάκρυα και λυγμοί ακούονται από το πλήθος.

Όταν η σορός έφθασε προ του Γενικού Στρατηγείου, η πομπή εσταμάτησε. Και εκεί εψάλη τρισάγιον. Ή σκηνή είναι απιστεύτως συγκινητική. Ο κόσμος θρηνεί και κόπτεται.
Εις το νεκροταφείον, εις τας 6:10, αφού εψάλη η τελευταία επιμνημόσυνος δέησις, μία ομοβροντία ερρίφθη από την τιμητικήν φρουράν που τον συνόδευσε μέχρι της τελευταίας του κατοικίας του οικογενειακού του τάφου, εντός του οποίου ο ίδιος ηθέλησε να ταφεί. Αμέσως όλες εκείναι αι χιλιάδες του λαού που τόσην ώραν έμενον σιωπηλοί, παρακολουθούσαν την σκηνήν της ταφής, εξέσπασαν εις λυγμούς.

Εις εκτέλεσιν παλαιάς επιθυμίας του Αρχηγού, εις το φέρετρον αυτού ετέθη η πολεμική σπάθη του, την οποίαν έφερε εις τας εκστρατείας. Η σπάθη αύτη συνετάφη μετ' αυτού".Πεθανε με το σπαθι του μη θελοντας τιποτε αλλο που να δειχνει την λαμπρη ζωη του (και ηταν πολλα) αποδεικνυοντας οτι η δοξα στη μαχη και η ανδρεια ειναι το μεγαλυτερο κατορθωμα για εναν αντρα περα απο πολιτικη κοινωνικη επαγγελματικη επιστημονικη καταξιωση
Ετσι και ο αρχαιος Αισχυλος εγραψε ο ιδιος για τον ευατο του και ζητησε να το βαλουν στην επιτυμβια στηλη του για τη συμμετοχη του στη μαχη του μαραθωνα (οπως επισης και στη ναυμαχια του αρτεμισιου και της σαλαμινας) εναντιον των βαρβαρων και οχι για τις τραγωδιες που τον εκαναν διασημο διδοντας βαρυτητα στην μαχη στον πολεμο στην ανδρεια πανω απο ολα

«Αισχύλον Ευφορίωνος Αθηναίον τόδε κεύθει μνήμα καταφθίμενον πυροφόροιο Γέλας - αλκήν δ' ευδόκιμον Μαραθώνιον άλσος αν είποι και βαθυχαιτήεις Μήδος επιστάμενος».

(«Τον γιο του Ευφορίωνα τον Αθηναίο Αισχύλο κρύβει νεκρόν το μνήμα αυτό της Γέλας με τα στάρια - την άξια νιότη του θα ειπεί του Μαραθώνα τ' άλσος κι ο Μήδος ο ακούρευτος οπού καλά την ξέρει».)

Ετικέτες , ,

ΔΟΣΙΛΟΓΟΙ ΝΑΖΙ


------- αυτη ηταν η επισημη σημαια του ελληνικου κρατους 1941-44 --------

μετα την ηττα μας απο τους γερμανους το '41 και την προδωσια αγγλων και κομμουνιστων εγκατασταθηκαν στην ελλαδα μεχρι το '44 κυβερνησεις υπο την εποπτεια του τριτου ραιχ
ηταν μια εποχη ομορφη αγνη οπου οι εβραιοι κυνηγηθηκαν ανθησαν οι τεχνες και τα γραμματα εδραιωθηκε το αντικομουνιστικο μενος και η χωρα προκοβε απροσκοπτα
τρεις πρωθυπουργοι κοσμησαν την χωρα τοτε:

• Γεώργιος Τσολάκογου (1886-1948) 29 Απριλίου 1941 - 2 Δεκεμβρίου 1942
• Κωνσταντίνος Λογοθετόπουλος (1887-1951) 2 Δεκεμβρίου 1942 - 7 Απριλίου 1943
• Ιωάννης Ράλλης (1878-1946) 7 Απριλίου 1943 - 12 Οκτωβρίου 1944

ειδικως ο τελευταιος προσεφερε στην πατριδα ενα μεγαλο δωρο
ΤΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ
διαβλεποντας τον κομουνιστικο κινδυνο και ισως την ηττα των ναζι οργανωσε τα ηρωικα αυτα σωμματα
περι το 1944 η διαρθωση τους ηταν η εξης (συμφωνα με το βιβλιο ηρακλης και σβαστιγκα που κοσμει την βιβλιοθηκη μου)

1ο Συνταγμα Ευζωνων – Αθηνα (3 ταγματα ευζωνων)
2ο Συνταγμα Ευζωνων – Τριπολη (3 ταγματα ευζωνων)
3ο Συνταγμα Ευζωνων – Ιωαννινα (3 ταγματα ευζωνων)

1ο Ταγμα Ασφαλείας εθελοντων Βερροια Κατερινη
2ο Ταγμα Ασφαλείας εθελοντων Βερροια
3ο Ταγμα Ασφαλείας εθελοντων Κοζανη
4ο Ταγμα Ασφαλείας εθελοντων Γιαννιτσα
5ο Ταγμα Ασφαλείας εθελοντων Πτολεμαιδα
6ο Ταγμα Ασφαλείας εθελοντων Βορνια
7ο Ταγμα Ασφαλείας εθελοντων Κιλκις
8ο Ταγμα Ασφαλείας εθελοντων Λαγκαδας
9ο Ταγμα Ασφαλείας εθελοντων Κρυα βρυση

Ταγμα Ασφαλείας εθελοντων Ευβοια
Ταγμα Ασφαλείας εθελοντων Βικος
Ταγμα Ασφαλείας εθελοντων Λαρισσα
Ταγμα Ασφαλείας εθελοντων Καρδιτσα
Ταγμα Ασφαλείας εθελοντων Θεσσαλονικη
Ταγμα Ασφαλείας εθελοντων ‘Λεωνιδας’ Σπαρτη
Ταγμα Ασφαλείας εθελοντων ‘Πουλος’

Νοεμβριος 1944 συνολο ταγματασφαλιτων 32000

1600 Βασιλικη Χωροφυλακη
16625 Ταγματα Ασφαλειας
5725 Συνταγματα Ευζωνων
8050 Δυναμεις Πολιτοφυλακης

περα απο οσους ειχε ο στρατηγος Ζερβας και αλλες μικρες ομαδες που δρουσαν ανεξαρτητες απ αγαπη για την πατριδα και αντικομμουνιστικο μισος

μακαρι να ερθει και σε μας ο κληρος να αποδειξουμε την αγαπη μας για την πατριδα τοιουτοτροπως

Ετικέτες , ,

Παρασκευή, Ιανουαρίου 26, 2007

ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ

εχουμε φθασει σε σημειο να κυκλοφορεις και οι μισοι να λενε αλλανταλλων στο δρομο
βαρβαρικα τα λεγανε παλια
νιωθεις ξενος στη χωρας σου και υπαρχει μια αδιορατη απειλη αλλα κυριως μια μιζερια κακομοιρια φτωχια ταλαιπωρια
ανθρωποι απολον τον κοσμο ερχονται εδω (και σε ολην την ευρωπη) και ναι μεν προσφερουν αλλα εντελει και αυτοι βιωνουν το μισος και τον οικτο και εμεις δεν κερδιζουμε τοσα αποσα χανουμε
η συνηπαρξη ειναι δυσκολη και ισως δεν εχει νοημα γιατι για να κερδισεις απο το μπολιασμα πρεπει και ο αλλος να ειναι ισαξιος με σενα και να δινει οσα περνει
εδω μιλαμε για συρφετο ατομων χαμηλου επιπεδου (λες και δεν ειχαμε τοσους κατσιβελους ορεσιβιους γυφτους κτλ για να ριχνουν το μ.ο.) που δεν μπορουν να προσφερουν
οποτε καλυτερα να γινει ενα ξεκαθαρισμα και να εχουμε μια...οπου τα παιδια θα μεγαλωνουν σε περιβαλλον ομορφο φυσικο θα εκπαιδευονται να γινουν πολιτες αξιοι και ανθρωποι λογικοι θα εχουν ιδανικα και θα ειναι ευθυτενεις και αξιοι να λεγονται ΕΛληνεςοπου οι ανδρες θα υπηρετουν την στρατιωτικη τους θητεια με καμαρι
θα νιωθουν την αναγκη προασπισης και επεκτασης των εδαφων της χωρας
θα γινονται πολιτες μεσω της πολεμικης τους υποχρεωσης
οι αριστοι θα στρατευονται οχι οι τελευταιοι γιατι θα ειναι καθηκον του αριστου να προασπιζει τους κατωτερους

και θα συγκεντρωνομαστε και θα ατενιζουμε ο ενας τον αλλον και θα χαιρομαστε και θα ειμαστε περηφανοι για το συνολο και για καθεναν απο εμας
και θα ειμαστε μονο ΕΛληνες αληθινοι οχι τουρκοσποροι μπασταρδοι αναπηροι καθυστερημενοι κιναιδοι εβραιοι (και παραφυαδας αυτων)
απο οσα ονειρευτηκα και σας διηγηθηκα ειμαστε πολυ μακρυα και μαλλον δεν θα φθασουμε ποτε παρα μονο μεσα μας οσοι λιγοι που παραμενουν πιστοι στα ιδανικα της φυλης και αλυγιστοι στις επιταγες των καιρων (ΜΟΝΟΝ ΕΓΩ προς το παρον) αλλα μπορει και να γινει...
αν η θεληση ειναι πιο δυνατη απτην αντιδραση
η δυναμη απτη σηψη
το γλυκο φως της χρυσης αυγης απτο σκοτος

Ετικέτες , ,

Πέμπτη, Ιανουαρίου 25, 2007

ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΠΡΟΣ ΝΕΕΣ ΚΑΙ ΚΟΡΑΣΙΔΕΣκαλά μου κορίτσια
μην ακούτε τους πουριτανούς και υποκριτές
εκπορνευτείτε όσο μπορείτε πιο συντομα και πιο πολυ ει δυνατό να γαμιέστε και στους δρόμους μες στις λάσπες και τα σκουπίδια
να σας γαμούν Πομάκοι και σκυλιά
να γαμιέστε τώρα που είστε νέες και μπορείτε γιατί άμα πατσαβουριασετε θα σας γαμει μόνο ο σατανάς νεκρές
και λεφτά να μην σας δίνουν εσείς να επιμένετε και να συνεχιζετε απτοητες
και αν δείτε έναν εύσωμο κακοντυμένο κύριο με μουστάκι σε κάποια καφετέρια μην σιχαίνεστε αλλά προσεγγίστε τον με τρυφεροτητα και προτείνετε του να γίνετε ερωμένη του (δωρεάν) και να δείτε τι ωραία θα περάσετε και αν σας προτείνει να σας γαμούν και οι φίλοι του ή να φέρετε και φίλες σας μην δυσανασχετήσετε αλλά φέρτε την πιο με βυζαρες φίλη σας και παραδοθείτε στην σαρκολατρεια και τον πανσεξουαλισμο
αφήστε τους άλλους να λενε ότι είστε βρωμοκαριολα του ελέους είναι είτε ανίκανοι είτε ομοφυλόφιλοι και δεν σας νοιάζει η γνώμη τους

Ετικέτες , ,

Τρίτη, Ιανουαρίου 16, 2007

Ρομπερτ Χαουαρντ


Συμπληρωνονται 101 χρονια απο τη γεννηση του μεγαλου δημιουργου που αλλαξε τον τροπο που γραφοταν η ηρωικη φαντασια και ιδρυσε νεα σχολη
Ο Κοναν δεν ηταν απλως ενας ακομη ηρωας μυθιστορηματος αλλα εκπροσωπουσε το παρελθον της αριας φυλης πριν την παρακμη της και τον ηρωικο τροπο ζωης φυσικο αγριο και ελευθερο
Ο Χαουαρντ μεσω του Κοναν εκρουε τον κωδωνα του κινδυνου στους λευκους της εποχης του πως ειχαν ξεστρατισει απτο σωστο δρομο και οδηγουνταν στην παρακμη
Ομως παρολου που ο ιδιος εγραφε αυτα εντελει δεν τα πιστευε ουτε τα εφαρμοσε γιατι στο τελος χωρις να παλεψει αληθινα παραδοθηκε και αυτοκτονησε
Οταν ηδη απτο 1933 ο κος Χιτλερ ειχε εγκαθιδρυθει στην Γερμανια και η ευρωπη ετοιμαζονταν για πολεμο οπου θα μπορουσε να καταταγει (οπως εκατομμυρια αλλοι εθελοντες που επανδρωσαν τις μεραρχιες των SS) και εκει να πεθανει ηρωικως πολεμοντας για τα ιδανικα της αριας φυλης οπως εγραφε στα βιβλια του
Δυστυχως συχνα η θεωρια απο την πραξη απεχει τοσο που δεν εχουν σχεση και ελπιζω συντομα να γινει πολεμος οπου θα μπορεσω να αποδειξω τα οσα λεω
Το ιδιο ευχομαι και σας οσοι εισθε αληθινοι και αγνοι μεσα σας

Πέμπτη, Ιανουαρίου 11, 2007

IBOL NEKROMANSER

Δευτερη ταινια δευτερη μεγαλη επιτυχια
Εδω το σεναριο ειναι πιο περιπλοκο οι χαρακτηρες ωριμοι τα μηνυματα δυσνοητα και βαθια
Η εμπειρια και η ποιοτητα συναντονται και ενα μεγαλο διαμαντι δημιουργειται
Παιζουν εγω ως ιβολ νεκρομανσερ ο φιλος μου βαβγελακις ως καλος παλαντιν και ο αδελφος ως ο ανωνυμος φιλος του παλαντιν
Καταιγιστικοι ρυθμοι πλουσια σκηνικα και κοστουμια ακριβα εφε επρεπε να ειχαμε παρει 10 οσκαρ αλλα το εβραιοκρατουμενο χολιγουντ μας εκοψε αλλα σταρχιδια μας εμεις συνεχιζουμε να κανουμε τεχνη ακαθεκτοι

Ετικέτες , , , ,

Κυριακή, Ιανουαρίου 07, 2007

Η ΕΠΟΠΟΙΙΑ ΤΟΥ ΧΕΒΙ ΜΕΤΑΛ 6Η μοτορχεντ ειναι ενα κλασσικο γρηγορο αγριο χεβι μεταλ συγκροτημα για να γουσταρουν τα μεταλια και να υποφερουν οι φλωροι παλιο γνησιο ωραιο τι αλλο να πω
ακολουθουν καποια ωραια κλιπακια που βρηκα απολαυστε τα δυνατα

The Ace of Spades


Killed By Death


motorhead

Ετικέτες ,

Τετάρτη, Ιανουαρίου 03, 2007

ΑΛΛΑΓΗ ΧΡΟΝΟΥ

Βρισκομαστε στο μεταιχμιο δυο χρονικων στιγμων ο νεος χρονος ηρθε αλλα ειναι τοσο νωρις που ακομα βρισκομαστε στον παλιο και δεν εχουμε συνειδητοποιησει οτι κατι αλλαξε
Για να μπορεσετε να το αντιληφθειτε θα σας το δωσω με εικονες
Η μεταλλαξη δηλαδη θα γινει μπροστα σας γιατι θελω να μιλω με στοιχεια


Εδω ειναι οι δυο χρονοι μαζι αδελφομενοι χωρις ο παλιος να ζηλευει τον νεο και ο νεος να απαξιει τον παλιο


Οι δυο χρονοι παιζουν μαζι


πειραζει ο ενας τον αλλο


μεχρι που ο νεος περνει κεφαλι


αποχαιρετα τον παλιο


γλυκαινει τον πονο του χωρισμου


αλλα και παλι ο πονος ειναι μεγαλος


οπως και να το δεις


ενα φιλι για αποχαιρετισμο ειναι το καλυτερο που μπορει να γινει


Ετσι διαφαινεται οτι γινεται βασικα χαμος και το θεμα ειναι να περναμε καλα με τον καθε χρονο χωριστα και να μη βαζουμε αγχος