Κυριακή, Οκτωβρίου 02, 2005

Τιμή Και Δόξα Στους Πατρώους Θεούς (λεπίδι στους οπαδούς του ναζωραίου)

ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΘΝΙΚΟΙ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ :

1. ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΩΣ ΑΥΘΕΝΤΙΚΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ, δηλαδή το δικαίωμα να υπάρχουμε και να ζούμε σύμφωνα με τα προγονικά μας ήθη, δικαίωμα που στην παρούσα κοινωνία είναι όχι μόνο υπαρκτό αλλά και εγγυημένο σε όσους ακολουθούν άλλα ήθη (λ.χ. ιουδαϊκο, χριστιανικό, μωαμεθανικό). Επίσης το δικαίωμα στην πατρογονική διαδικασία ονοματοθεσίας, το δικαίωμα σε καθαρά ελληνότροπη εκπαίδευση αντί της σημερινής συμφυρματικής, ιουδαιοκεντρικής, αποκοιμιστικής και καταστροφικής για τη συγκροτημένη σκέψη, κρίση και φιλομάθεια των μαθητών που δεν προσφέρει στον απόφοιτο του Λυκείου ούτε καν επαρκές λεξιλόγιο για κατανόηση ενός μετρίων απαιτήσεων θεωρητικού κειμένου. Επίσης το δικαίωμα κάτω από την προστασία του Νόμου στην εθνική μας λατρεία των Ελλήνων Θεών σε όλη την πολυμορφία και μεγαλοπρέπειά της, καθώς και το δικαίωμα σε ελληνικές τελετές γάμου αντί των σημερινών ιουδαιοχριστιανικών που επικαλούνται ως προπάτορές μας κάποια πρόσωπα της ιουδαϊκής μυθολογίας και αναδεικνύουν ως βιοτικό παράδειγμα προς μίμηση το βιβλικό ζεύγος Αβραάμ-Σάρας. Τέλος, διεκδικούμε το δικαίωμα της αξιοπρέπειας στο θάνατο με άνευ όρων νομιμοποίηση της ευθανασίας (όπως ακριβώς ίσχυε τον καιρό των Ελλήνων), καθώς και άμεση εξασφάλιση του δικαιώματος καύσεως του νεκρού σώματος, πρακτική κατ'εξοχήν ελληνική από το 7.000 προ της χριστιανικής χρονολογήσεως, έως την απαγόρευση της εθνικής μας λατρείας τον 4ο αιώνα της τωρινής βαρβαρικής εποχής.

2. ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΑΣ. Διεκδικούμε λοιπόν την εξασφάλιση πλήρους προστασίας των Μουσείων, αρχαιολογικών και ιερών χώρων μας από το σήμερα αδιάφορο ή ανίκανο Νεοελληνικό Κράτος. Στην αντίθετη περίπτωση επιφυλασσόμαστε να διεκδικήσουμε μελλοντικά από διεθνή δικαστήρια εμείς οι ίδιοι οι Έλληνες εθνικοί το δικαίωμα φυλάξεως των προγονικών και ιερών μας τόπων και αντικειμένων, με ειδικό φορέα από ερασιτέχνες πλην όμως ευσεβείς προς την αρχαία κληρονομιά φύλακες, που θα αποζημιώνονται από τις εισπράξεις τις οποίες το απρόθυμο ή ανίκανο τωρινό Κράτος οφείλει να εκχωρήσει, καθώς και από τα κέρδη του λεγόμενου Λαϊκού Λαχείου που πρέπει να επανέλθει στον αρχικό του προορισμό (από το 1874 έως το 1941 αποτελούσε λαχείο "υπέρ των Αρχαιοτήτων"). Επίσης, απαιτούμε την έναρξη, συνέχιση και ολοκλήρωση των ανασκαφών όλων των εντοπισμένων αρχαιολογικών χώρων της πατρίδας μας, ώστε να δειχθεί επιτέλους η αληθινή Ελληνική Ιστορία, τα δε πορίσματα των ανασκαφών να δημοσιεύονται αμέσως ώστε να εμπλουτίζεται με τα νέα στοιχεία η διδακτέα ύλη των ελληνικών σχολείων που σήμερα είναι πλήρης ανακριβειών και λανθασμένων στοιχείων. Απαιτούμε επίσης την αποβυζαντινοποίηση / αποτουρκοποίηση και στη συνέχεια ανύψωση της αισθητικής του ελλαδικού πληθυσμού με υποχρέωση του Κράτους να αναπαράγει σε εκατοντάδες αντίτυπα γνωστά γλυπτά ή ανάγλυφα αριστουργήματα των αληθινών Ελλήνων προγόνων μας, και την τοποθέτησή τους σε δημόσιους χώρους, σχολεία και δημόσια κτίρια. Παράλληλα προτιθέμεθα να χρηματοδοτούμε τη δημιουργία από σύγχρονους γλύπτες, πρωτότυπων αγαλμάτων σπουδαίων μορφών του Ελληνικού Εθνισμού (λ.χ. Δέξιππος, Ιουλιανός, Γεώργιος Γεμιστός-Πλήθων κ.α.) ή Θεών και Ηρώων, και την τοποθέτησή τους επίσης σε περιοχές ιδιαίτερα σχετιζόμενες με έν έκαστο απεικονιζόμενο πρόσωπο ή θεότητα, σε χώρους που θα παράσχουν για αυτό τον λόγο οι ανά τόπους Δήμοι και Κοινότητες. Διεκδικούμε, τέλος, την καθιέρωση κρατικής οικονομικής ενισχύσεως ερευνών και συγγραφικών εργασιών Νεοελλήνων με θέμα την προγονική μας παράδοση, Ιστορία και κοσμοαντίληψη.

3. ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΚΙ ΕΠΑΝΑΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΤΩΝ ΙΕΡΩΝ ΜΑΣ ΤΟΠΩΝ. Διεκδικούμε δηλαδή να ανακηρυχθούν όλοι οι αρχαιολογικοί μας χώροι που εμπεριέχουν προγονικά Ιερά "Ιεροί Τόποι του Έθνους των Ελλήνων", και στο μέτρο του δυνατού να αποκατασταθούν οι Ελληνικοί Ναοί και Βωμοί, ώστε να αποδοθούν ξανά σε λατρευτική χρήση. Υπό αυτή την λογική θα ζητηθεί η άμεση επιστροφή σπουδαίων αρχιτεκτονικών τμημάτων που τώρα φιλοξενούνται σε Μουσεία του εξωτερικού, ή η αποστολή ακριβών αντιγράφων από ανθεκτικά υλικά, για την επανατοποθέτησή τους στο σημείο που τα πρωτοέστησαν οι Έλληνες πρόγονοί μας. Πάσης φύσεως κτίρια που έχουν κτισθεί πάνω σε Ελληνικά Ιερά, θα πρέπει να μεταφέρονται αλλού, ενώ σε χώρους που η καταστροφή είναι τόσο μεγάλη που καθιστά αδύνατη την αρχιτεκτονική τους αποκατάσταση, θα αναγείρεται δίπλα τους μόνον Βωμός και μικρό περίστηλο κτίσμα για τη στέγαση αγάλματος.

Ετικέτες

7 Comments:

Anonymous Ανώνυμος said...

Fylaxte ton pisino sas giati olo kreas dexetai...

3 Οκτωβρίου 2005 στις 12:05 π.μ.  
Blogger ΕΩΣΦΟΡΟΣ ΧΡΥΣΑΥΓΟΣ said...

gamw to xristo sou re pou 8a mas briseis kiolas
gamiso gamiso psofos karkivos

4 Οκτωβρίου 2005 στις 3:43 π.μ.  
Blogger ΕΩΣΦΟΡΟΣ ΧΡΥΣΑΥΓΟΣ said...

epeidn de sebrisa arketa priv suvexizw
euxomai va pe8aveis twra kai va se gamei o satavas stnv kolasn

4 Οκτωβρίου 2005 στις 3:44 π.μ.  
Blogger ΕΩΣΦΟΡΟΣ ΧΡΥΣΑΥΓΟΣ said...

episns pio poustndes apolous eivai oi brwmopapades
emeis (oi au8evtkoi ellnves) dev konoume tov poutso mas oute kavoume avwmalies auta ta kavouv oi brwmo opadoi tou vazwraiou o opoios ntav troupios kai gamiotave kai me tov iwavvn kai me tov iouda

4 Οκτωβρίου 2005 στις 3:47 π.μ.  
Anonymous Ανώνυμος said...

Skata authentikoi ellines eiste, perissotero tourkalades eiste meta apo 400 xronia sklavia!

9 Οκτωβρίου 2005 στις 9:10 π.μ.  
Blogger ΕΩΣΦΟΡΟΣ ΧΡΥΣΑΥΓΟΣ said...

egw eimai gvnsios ellnvas me 100000 xrovia istorias opou eixame apoikisei tov plavntn olov kai eixame ferei tov politismo
twra esu av viw8eis tourkosporos mallov 8a eisai afou to muaro sou aima se kateu8uvei va prodideis to e8vos sou
suvtoma 8a epavel8oumai kai oloi eseis 8a pe8avete prodotes tou aimatos

16 Οκτωβρίου 2005 στις 11:43 μ.μ.  
Anonymous Ανώνυμος said...

Εντάξει επειδή δε γίνεται να απαντάω στον (στους;) ανώνυμο (-ους) σε κάθε ποστ, επειδή ντρέπονται να βάλουν κάποια υπογραφή, κάτι σα να φωνάζει κάποιος μέσα από το πλήθος και να κρύβεται πίσω απ' την πλάτη κάποιου άλλου, θα σου πω εγώ για έλληνες και συναφή ρε παραπλανημένο και πνευματικά ευνουχισμένο ζώο. Τα έχω γράψει και αλλού. Πες μας ποιον λαό θεωρείς εσύ καθαρόαιμο (εθνικά μιλάμε). Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα, γονιδιακά μιλώντας τουλάχιστον. Άρα λες χοντρές μαλακίες για τα 400 χρόνια σκλαβιάς. Γιατί, για πες μου, θεωρείς τους εβραίους που για πάνω απο 2000 χρόνια τριγύριζαν σα περιπλανώμενοι γύφτοι σ' όλο τον κόσμο καθαρόαιμους, που επέστρεψαν τέλος πάντων σε ένα χώρο που υποτίθεται ότι τους ανήκε απ' την αρχαιότητα; Τουρκαλάδες και μαλακίες... ότι γουστάρει ο καθένας είναι, κι εγώ σου λέω ότι εσύ είσαι γύφτος και κατάγεσαι από σκατό-φυλα που μετανάστευσαν στην ευρώπη από την ινδία. Τι πάει να πει, ότι έτσι είναι; Με το ίδιο το κουτσό το σκεπτικό σου, θα μπορούσε ο οποιοσδήποτε να υποστηρίξει ότι όλοι οι τούρκοι είναι έλληνες, κι όλοι οι λαοί μέχρι την Ινδία επίσης έλληνες. Είχαμε δυνατό σπέρμα και εξαπλωθήκαμε σ' όλη την υφήλιο. Κι άμα γυρίσει κανείς και σου πει ότι είσαι (όχι μόνο εσύ, αλλά κι όλοι μας) πίθηκας, ποιο θα είναι το σωστό; Οπότε μη λες μαλακιούλες μόνο και μόνο για να πας κόντρα - ή για χαβαλέ. Άμα γουστάρεις να κάνεις χαβαλέ κράζε σωστά κι εγώ μέσα να πούμε. Καλή φάση, αλλά εκεί και με τον τρόπο που πρέπει.

13 Ιουλίου 2006 στις 2:19 μ.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

<< Home