Κυριακή, Μαρτίου 26, 2006

25η ΜΑΡΤΙΟΥ







Η επανασταση του '21 (φυσικα δεν ξεκινησε την 25η Μαρτιου και ουτε η εκκλησια ευλογησε τα οπλα των Ελληνων) ηταν η επιτυχημενη αποπειρα μετα απο πολλες αλλες για αποβολη του τουρκικου ζυγου απο το Ελληνικο εθνος.
Η πτωση της πρωτευουσας της ανατολικης Ρωμαικης (στο ονομα μονο αφου ειχε μετεξελιχθη σε Ελληνικη) αυτοκρατοριας εθεσε ολη την χερσονησο του Αιμου υπο οθωμανικη κυριαρχια.
Αμεσως σχεδον ξεκινησαν κινητοποιησεις εναντιον του μογγολου αλλα κακοοργανωμενες και μεμονωμενες και εναντιον μιας κραταιας δυναμης αποτυγχαναν.
Στα τελη του 18ου και αρχες του 19ου αιωνα οι συνθηκες ηταν καταλληλες για την αποτιναξη του επονειδιστου ζυγου. Διπλωματικες, οικονομικες και ιστορικες συγκηριες μαζι με την αγαπη για την ελευθευρια και το αδουλωτο πνευμα των Ελληνων οδηγησαν στην πολυποθητη Νικη. Βεβαια η απελευθερωση κινδυνεψε απο τον προαιωνιο εχθρο των Ελληνων των ιδιο τους τον εαυτο. Εμφυλιοι, αντιδικιες, προδοσιες οδηγησαν την επανασταση στο χειλος της αποτυχιας και μονο μεγαλες μορφες που πηραν την τυχη του εθνους στα χερια τους εσωσαν την κατασταση.
Η δημιουργια του Ελληνικου κρατους υπο καθεστως κηδεμονιας απο τις μεγαλες δυναμεις και η προς τα εξω στηριξη για βοηθεια χωρις πιστη στις ιδιες δυναμεις βαλαν τα θεμελια για την σημερινη κατασταση της χωρας. Ετσι φθασαμε σημερα ωστε Ευρωπαιστες, Αμερικανοφιλοι και Ρωσσοφιλοι-κομμουνιστες διαχειριζονται τη χωρα υπηρετωντας τα συμφεροντα των αρχηγων τους και τα δικα τους (βολευοντας ημετεροους, κατασπαλωντας το δημοσιο χρημα για ιδια χρηση κτλ) αδιαφωντας για την χωρα και την προοδο της. Κομπλεξικοι και ξενολατρεις μισουν οτιδηποτε Ελληνικο (γιατι οι ιδιοι ειναι αναξιοι να φερουν το τιτλο Ελληνας και οπως καθε αναξιος απογονος μισει και προσπαθει να μειωσει την αιγλη των προγονων του, δεν ειναι τυχαιο πως κομμουνιστες, κιναιδοι, εβραιοχριστιανοι και λοιποι προδοτες της φυλης προσπαθουν να μειωσουν τα επιτευματα των Ελληνων ανα τους αιωνες διαστρεβλονοντας και καταστρεφοντας την ελληνικη ιστορια) και καταστρεφουν σιγα σιγα καθε δεσμο με την πραγματικη Ελλαδα. Ο λαος ερμαιος της κοιλιας του και κατω απο το γητεμα των ΜΜΕ τους ακολουθει πιστα χωρις να μπορει να αντιδραση. Η εκκλησια κλασσικος γλυφτης της εξουσιας τα'χει καλα με ολους (βασιλια, χουντα, δεξια, αριστερα) φτανει να την αφηνουν να εκμεταλευεται το "ποιμνιο" της και να καλοπερναει στην χλιδη και ακολασια (κλασσικο φαινομενο για τον κληρο).
Μονο ενας εμπνευσμενος Ηγετης που αγαπα την χωρα δεν εχει προσωπικες επιδιωξεις και ειναι εκτος των παιχνιδιων εξουσιας με τα ανταλλαγματα και τα παρασκηνια μπορει να δωσει τελος στο αισχος που βρισκεται η χωρα και να επαναφερει την αιγλη του παρελθοντος οδηγωντας την ανθρωποτητα σε μια νεα περιοδο Φωτος και Πνευματος.
Φυσικα αυτος ο ηγετης ΕΙΜΑΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ ετοιμος να θυσιαστω για να χαθουν τα σκοταδια του μεσσαιωνα και να χαραξει η νεα ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ οχι μονο για την Ελλαδα αλλα για ολη την ανθρωποτητα.
Και οποιος νομιζει οτι ειναι αδυνατο ας αναλογιστει τις πιθανοτητες που ειχαν οι Αθηναιοι στο Μαραθωνα ο Αλεξανδρος στην Περσια οι κλεφτες το 1821 και ο Ε.Σ. στην Βορειο Ηπειρο το 1940. Ολα ειναι δυνατα φθανει να υπαρχει θεληση επιμονη και υπομονη και κυριως αγαπη για τον ΑΓΩΝΑ

Ετικέτες , ,