Δευτέρα, Σεπτεμβρίου 21, 2009

ΣΜΗΝΑΡΧΟΣ εα ΒΡΑΚΑΣ (ΠΟΛΙΥ ΝΑΖΙ!!!)

επειδη στη φρικη παιδεια δεν υπαρχει ελεγχος θα δω μεχρι ποσο ανοχη θα μου δωσουν
για αρχη παρτε δειγμα απο τον φιλο μου τον δεσφα
και αμα δεν σας φθανει το πανω παρτε κιαλλο

Ετικέτες , , , , ,

17 Comments:

Anonymous Ανώνυμος said...

Μεγάλος Πολεμιστής ευχαριστεί Τιμημένο Ανασηκωτή για διαφήμιση.
Ελπίζει πως Τιμημένος Ανασηκωτής ενημερώσει λαό του για τυχόν λήμματα που θα γράψει σε Φρικηπαιδεία.
Συνιστά ταπεινώς δε όπως προασπισθή Φρικιπαιδεία από βέβηλη σκοταδιστική γραφή διαφόρων κιναιδομπολσεβικοιδουδαιοχριστιανών.
M.P.D.

22 Σεπτεμβρίου 2009 στις 1:50 π.μ.  
Anonymous sigse said...

Πολυ ωραια και αυτη η πολιτιστικη προσφορα και το υπολοιπο υλικο του ΜΠΔ, γραψτε και αλλα, και οτι δεν τεριαζει στο υφος με φρικηπαιδεια βαλτε το εδω που ειναι και πιο ζορικο το μπλογκ και δεν μασατε μια

23 Σεπτεμβρίου 2009 στις 12:40 π.μ.  
Anonymous sigse said...

Παρτε και ενα που κανα και εγω για καλτ φιγουρα εκπληξη, ειναι λιγο οτι να ναι γιατι με μπερδευει καπως το υφος της φρικιπαιδειας, αλλα δεν πειραζει να χουμε πολλα: http://frikipaideia.wikia.com/wiki/Παναγιτσας (πριν το πεταξουν οξω)

28 Σεπτεμβρίου 2009 στις 4:22 μ.μ.  
Anonymous Ανώνυμος said...

Λήμμα "Παναγίτσας" Α -ΨΟ -ΓΟΝ !
Μ.Π.Δ.

7 Οκτωβρίου 2009 στις 5:30 μ.μ.  
Anonymous sigse said...

Χαιρομαι που αρεσε στον ΜΠΔ, μιας και δεν εχουνε κατι για περισσο, κανελη, παπαρηγα μπορει να κανω και απο αυτα τιποτα

9 Οκτωβρίου 2009 στις 4:30 π.μ.  
Anonymous Ανώνυμος said...

Σιγσε σε παρακαλώ κάνε και για παπαρήγα, τσίπρα, αλαβάνο, φλωράκη κτλ. Θα πεθάνουμε στο γέλιο.
ΥΓ: γαμούσε ο παναγίτσας
Στίκας

22 Οκτωβρίου 2009 στις 11:04 π.μ.  
Anonymous sigse said...

Παω να κάνω αλλά βγαίνουνε μαλακίες. Δεν πειράζει ούτως η αλλώς πιο αστείο είναι να κάτσεις και να γελάσεις με το αριστεριστικό κατεστημένο των μίντια, που ενω οι άλλοι σακατέβουν μπάτσους αβέρτα, πάει αυτό να μας πείσει πάλι οτι η αστυνομία ασκεί την βία.

28 Οκτωβρίου 2009 στις 5:42 μ.μ.  
Anonymous Ανώνυμος said...

http://www.petitiononline.com/taxchu/petition.html
δια την φορολόγησιν της Ιουδαιοχριστιανικής Εταιρείας

5 Νοεμβρίου 2009 στις 9:20 μ.μ.  
Anonymous Ανώνυμος said...

Πες το ψέματα Σιγσε. Κι έχω κι έναν εδώ στο γραφείο που είμαστε και καλά φίλοι στο άθλιο φέισ(τσι)μπουκ και όλο κάνει ποστ μαλακίες τύπου "μπάτσοι κακοποίησαν μετανάστη από τη Σομαλία/Αυνανιστάν κτλ." και κάνει και σχόλια αγανάκτησης. Φυσικά δεν ασχολούμαι γιατί είναι κίναιδος (κυριολεκτικά - ήτοι πουστράκι - τι άλλο θα μπορούσε να είναι για να λέει τέτοια πράγματα), αλλά όπως και να το κάνουμε μου γυρνάνε λίγο τα μάτια.
Δεν ξέρουν τι σημαίνει αστυνομία, γιατί ανα πάνε στην Αγγλία σε διαδήλωση θα νομίζουν ότι είναι σε εκκλησία στην Ελλάδα. Κι αν ξυπνήσουν ξαφνικά με ένα παλούκι στον κώλο, θα είναι το άλογο που τους έχει πάρει κωλοφεράτζα μέχρι το πάρκο επειδή εμπόδισαν την κυκλοφορία έστω και για μισό δευτερόλεπτο.
Τι να γελάσω με τους γανυμήδηδες... να τους χέσω θέλω... και να τους κάψω με ένα φλογοβόλο που θα ξερνάει υγρό πυρ. Έτσι, απλά και Βυζαντινά.
Στιξ

10 Νοεμβρίου 2009 στις 1:05 μ.μ.  
Blogger ΕΩΣΦΟΡΟΣ ΧΡΥΣΑΥΓΟΣ said...

θα γραψω σχετικα εχω εμπνευση

10 Νοεμβρίου 2009 στις 4:00 μ.μ.  
Anonymous sigse said...

Και μάλιστα τώρα τελευταία που το ριξα στο καρναβαλίστικο με τις φρικηπαίδειες έμαθα κατι παρόμοιο ένα φλώρο μπλόγκερ τον "πιτσιρίκο" που έγραφε και στον μητσικώστα και έχει και ραδιοφωνική στον σκαι, και ο οποίος κάθεται και σατυρίζει και καυτηριάζει τους πάντες και τα πάντα, εκτός, από τους μετανάστες. Οι μετανάστες είναι ιεροί να πούμε έτσι και πει κάτι κακό για αυτούς θα τον ξεπαρθενιάσει ο Σώρος. Άμα ήταν στο χέρι του θα βγαινέ και θα ζήταγε να φέρουν και άλλους να πούμε γιατί αυτοί που ουμε εδώ δεν του φτάνουν και τον χαλάει, δεν τους χορταίνει τους μετανάστες

13 Νοεμβρίου 2009 στις 7:40 π.μ.  
Anonymous Ανώνυμος said...

Λοιπόν σίγσε, είσαι να μπαίνουμε στο γαμο-μπλογκ αυτού του ξεφτιλισμένου και να τον ξεσκίσουμε; Εκεί, μέχρι να αναγκαστεί να κάνει μπλοκ τα πάντα, όπως μπλοκ είναι το στόμα του από τα καβλιά των αραπάδων από τη σομαλία. Και τέλος να τον διαβάζουν μόνο οι όμοιοί του.
Πες το μπλογκ του και εωσφόρε προτείνω να μπεις κι εσύ να χέζεις. Αυτά τα πράγματα που πάμε να κάνουμε είναι θεάρεστα.

24 Νοεμβρίου 2009 στις 3:21 π.μ.  
Anonymous Ανώνυμος said...

ΑΡΙΟΙ ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΜΙΧΑΛΟΛΙΑ ΣΑΣ!!
ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΑΡΙΟΙ ΡΕ ΚΟΝΤΟΠΙΘΑΡΟΙ ΧΗΜΠΑΤΖΗΔΕΣ;;; ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΜΑ ΚΑΛΑ ΠΟΣΟ ΠΟΥΣΤΑΡΕΣ ΕΙΣΤΕ;;; ΟΙ ΡΑΒΙΝΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΓΑΜΟΥΝ ΤΙΣ ΜΑΝΕΣ ΣΑΣ ΟΠΩΣ ΓΑΜΟΥΣΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΤΟΥ ΧΙΤΛΕΡ ΚΑΙ ΦΥΤΡΩΣΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΝΤΟΠΙΘΑΡΟΣ ΑΦΓΑΝΟΣ ΓΑΛΑΝΟΜΑΤΗΣ ΠΟΥΣΤΑΡΟΣ!
Η ΣΒΑΣΤΙΓΑ ΕΙΝΑΙ ΕΒΡΑΙΚΟ ΣΥΜΒΟΛΟ ΚΑΙ ΣΕΙΣ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΕΙΧΑΝ ΟΙ ΑΡΙΟΙ; ΣΚΑΤΑ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΣΚΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΤΑΦΟΥΣ ΤΩΝ ΓΕΡΜΑΝΑΡΑΔΩΝ ΝΑΖΙ!
ΑΙΝΤΕ ΓΑΜΗΔΙΑ ΞΕΚΩΛΙΑΣΜΕΝΑ ΣΚΥΛΙΑ!

24 Νοεμβρίου 2009 στις 12:03 μ.μ.  
Anonymous Ανώνυμος said...

Πολλά λες πούτσα θες.
Στίκας

24 Νοεμβρίου 2009 στις 3:11 μ.μ.  
Anonymous sigse said...

Άντε σκάσε ρε μαλάκα προηγούμενε που ο μιχαλολιάκος είναι εβραίος. Μες στην λύσσα σου να υπερασπιστείς τον χριστούλη θα μας πεις και οτι ο Ομπάμα είναι απ τα τρίκαλα σε λίγο.

Ο σωστός έλληνας δεν γίνεται να είναι χριστιανός γιατί πρώτον δεν είναι τόσο αφελής, και δεύτερον έχει και κάποια Α ιδανικά που διαφέρουν από αυτά του χριστιανού, τα οποία χριστιανικά ιδανικά είναι να ψάξεις έναν "Κύριο" στην φαντασία σου, να υποδουλωθείς σε αυτόν και να εξιλεώσεις τα αμαρτήματα σου, σαν την μαζόχα πουτάνα (τον μονοθεισμό, τον ξεκίνησαν οι εβραίοι υπ όψην)

Χώρια που οι παπάδες μας λέγανε στην άλωση να μην πολεμήσουμε τους τύρκους γιατί η μάνα του μωάμεθ βαφτίστηκε ορθόδοξη και τέτοια κουλά, χώρια που οι χριστιανοί καίγανε τα μνημεία των αρχαίων ελλήνων και άλλα τόσα.

Στίκα δυστυχώς αυτό το αρχίδι έχει απενεργοποιήσει τα σχόλια γιατί σαν κρυφόαναρχικός που είναι πιστεύει πολύ στην ελευθερία του λόγου και ανέχεται την ποιαδήποτε κριτική. Πέρα από την σκατοφλωριά του η βρωμοσελίδα του είναι εδώ pitsirikos.blogspot.com

25 Νοεμβρίου 2009 στις 1:26 π.μ.  
Anonymous Ανώνυμος said...

ρεζου, μολις ειδα ότι έχεις τουρκάλα φίλη στο λαστ.φμ, μου φαίνεται πρέπει να φας διαγραφή από την αδελφότητα των αρίων

1 Μαρτίου 2010 στις 1:13 π.μ.  
Blogger ΕΩΣΦΟΡΟΣ ΧΡΥΣΑΥΓΟΣ said...

μη βαρατε ρε παιδια εχω να μπω λαστ εφεμ απο τοτε που εβαλε συνδρομη εριμι τοχω ακομα στο μπλογκ
βεβαια οι τουρκοι αν ειναι ασπροι ασπροι μαλλον ειναι απογονοι ελληνων γενιτσαρων οποτε δεν ειναι κακοι απλα θελουν ξυπνημα τους μογγολους και γυφτους να φοβαστε μην αυταπατουστε απο την εθνικοτητα το αιμα μετραει

1 Μαρτίου 2010 στις 6:21 μ.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

<< Home