Τετάρτη, Απριλίου 19, 2006

ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΦΛΩΡΟΙ



ΕΛΛΗΝΕΣ ή για την ακρίβεια «Hellenes». Ετσι ονομάζεται ένα κίνημα (;) που ιδρύθηκε πολύ πρόσφατα στη Φινλανδία, με μοναδικό σκοπό να πετύχει την απόσυρση από τον διαγωνισμό τραγουδιού της Γιουροβίζιον, που θα γίνει φέτος στην Ελλάδα, του συγκροτήματος Λόρντι, γιατί θεωρεί ότι παίζει «σατανιστική μουσική» και ότι «με τον προκλητικό τρόπο που θα εμφανιστεί στην Αθήνα θα είναι ντροπή για τη χώρα μας». Το συγκρότημα περιγράφεται ως «τερατώδες» και κυκλοφορούν φήμες στη Φινλανδία ότι τα μέλη του είναι πρώην πράκτορες της KGB, που εστάλησαν επίτηδες από τον Πούτιν, τον πρόεδρο της Ρωσίας, «για να αποσταθεροποιήσουν τη χώρα μας».

ΤΟΜΙ ΠΟΥΤΑΑΝΣΟΥ είναι το όνομα του αρχηγού του συγκροτήματος. Εμφανίζεται επί σκηνής φορώντας μια φρικιαστική μάσκα (όπως και όλοι οι υπόλοιποι) και κρατώντας ένα ηλεκτρικό αλυσοπρίονο απειλεί να τεμαχίσει «όλους τους μαλάκες». Τέτοιους θεωρεί και τους ανασφαλείς, όπως τους χαρακτηρίζει, συμπατριώτες του, που έφτασαν μέχρι και την πρόεδρο της χώρας, την Τάρια Χαλόνεν, για να της ζητήσουν να κάνει χρήση του συνταγματικού της δικαιώματος να ασκήσει βέτο, απαγορεύοντας στους Λόρντι να εκπροσωπήσουν τη χώρα στη Γιουροβίζιον και να ορίσει εκείνη, στη θέση τους, ένα φολκλορικό συγκρότημα «ή έναν νορμάλ τραγουδιστή».

Η ΕΞΩΦΡΕΝΙΚΗ αυτή ιστορία, λέει ο ηγέτης του συγκροτήματος, έχει αποκαλύψει «τη θλιβερή ανασφάλεια» μιας μικρής χώρας που η γλώσσα της ομιλείται μόνον από 6 εκατομμύρια ανθρώπους, «των οποίων η αίσθηση της ταυτότητας έχει στιγματιστεί από το ότι ήταν μέρος του Βασιλείου της Σουηδίας και της ρωσικής αυτοκρατορίας, μέχρι το 1917 που κέρδισαν την ανεξαρτησία τους». Οι περισσότεροι Φινλανδοί, προσθέτει ο Πουταάνσου, προτιμούν η χώρα τους να είναι γνωστή λόγω του Αϊ-Βασίλη παρά ενός «τερατώδους συγκροτήματος». Εκτός του ότι φοράνε πράγματι τρομακτικές μάσκες, οι Λόρντι επί σκηνής καίνε κομμάτια «ζωντανού κρέατος» και ανατινάσσουν μικρές κουκλίτσες που μοιάζουν στην Μπάρμπι. Το τραγούδι που επελέγη να πουν στην Αθήνα λέγεται «Σκληρό ροκ αλλελούια» και λέει «έχω φτερά στην πλάτη μου / κεραία στο κεφάλι / τα δόντια μου είναι μυτερά / και τα μάτια μου ολοκόκκινα». «Εάν πάει αυτό το τραγούδι στην Ελλάδα, εγώ θα μεταναστεύσω σε άλλη χώρα», γράφει σε ένα από τα πολλά blogspots που ασχολούνται με αυτό το θέμα ένας νεαρός που χρησιμοποιεί το όνομα «Σουόμι», που σημαίνει Φινλανδία.

«Οι Λόρντι αντιπροσωπεύουν εκείνους τους Φινλανδούς που θέλουν να φωνάξουν προς τον υπόλοιπο κόσμο "Εεε! Δεν είμαστε όλοι εδώ ανθρωπάκια της Nokia, όπως θέλει να μας εμφανίζει η κάθε πολιτικά ορθή κυβέρνηση"», λέει ο Αλεξ Νίμενεν, διευθυντής μεγάλης διαφημιστικής εταιρείας.

Οι σκατιφλωροι τρεμουν μην τους χαλασει η "γιορτη" με την αρχιτσατσα βισση και τους λοιπους.
Ομως το χεβι μεταλ ειναι δυνατο και ο σατανας παρων
Να πεθανουν ολοι οι φλωροι
Και να τους γαμει ο Σατανας στην κολαση

Αναμενονται μεγαλα σκηνικα...

Ετικέτες

Τρίτη, Απριλίου 18, 2006

ΠΑΝΣΕΞΟΥΑΛΙΣΜΟΣ

βγαινω εξω τι να δω
τα μουνοχειλα σωρο
δεν επερασε ο μπογιας
ο αδελφος της λατογιας

εφθασε η καυλα στο γονα
και θα θελουμε πιρογα
η κατασταση τραγικη
θελει λυση ριζικη

απτην καυλα θαπαυδησω
τα μουνια τους θα γαμησω
και στον κολο τους θα χυσω
τα βυζια θα ξεκολησω

ειναι πορνες ολες κακες
δεν χρειαζονται τσατσες
δεν γαμιουνται για λεφτα
εχουνε αλλη δουλεια

καριεριστριες γαμημενες
με σκατα τσιμπουκομενες
μα και οι μαθητριουλες
γαμιοκαριοπουτανουλες

οπου παω βλεπω μουνακια
με πολυ μικρα μπλουζακια
γινεται ενας χαμος
ενας πανσεξουαλισμος

τωρα ηρθανε και οι ξενες
νηστικες ειναι οι καημενες
μες τον ηλιο περπατουν
τα πεη μας αποζητουν

παμε ολοι δυνατα
πριν γεμισουμε σκατα
μονο πιπινακια τραγανα
με ατιθασα μουνια

το ξυριζουν το χαιδευουν
το τριβουν και το παιζουν
ειναι μονιμα υγρο
θελουν και απο τον πρωκτο

με επιασε ταχυκαρδια
περασε μια διμοιρια
ειδικων πεωφιλων
κορασιδων αλλοδαπων

στοχο εχουν να γεμισουν
το μουνακι τους με σπερμα
αριο ελληνικο
δυνατο ατιθασο

παιζω δεκα μαλακιες
περιχυνω κατοικιες
τα χυσια μου πετουν
που θα προσγειωθουν;


"αχ οι ματαρες σου αμα σε πετυχαινα θα στις πεταγα εξω"
ανωνυμος

αν και ειχα πει οτι δεν θα ξαναγραψω τεχνη οι συνθηκες εκαναν τον καλλιτεχνη να εκμανει και να αναγκαστει για να κατασιγασει τον εσωτερικο του αναβρασμο να εξωτερικευσει τον προβληματισμο του (τον οποιο πιστευω ολοι βιωνετε καθημερινα) για να μπορεσει ετσι να μπορεσει να συνεχισει απροσκοπτα τις μπιζνες

Ετικέτες , ,

Σάββατο, Απριλίου 15, 2006

ΑΓΙΕΣ ΜΠΙΤΣΝΕΣ 3



Τωρα που κοπασε το νταβαντουρι με τον "αγιο" βησαριωνα και το ομορφο σκηνικο που στηθηκε για να τονωθουν οι πεσμενοι τζιροι του μαγαζιου (αλλιως Ορθοδοξος Εκκλησια Ελλαδος) πρεπει να αναφερθει οτι η εκμεταλευση του πιστου (και ηλιθιου) ποιμνιου (παντα τα προβατα ειναι χαζα αλλιως δεν θα καθοταν να τα σφαζουν) ειναι μια αρχαια συνηθεια καθοτι ο αγιος πουλαει και ας μη γελιομαστε ολοι θελουν κατι απο τον αγιο για να τους βοηθαει στις δυσκολες στιγμες (συνηθως βεβαια λαμβανουν μονο ενα μερος της ανατομιας των αρρενων αγιων γιατι δεν μπορουν να γινονται συνεχεια θαυματα θα χαθει το σασπενς)
Ετσι ειχε παρατηρηθει (στο μεσσαιωνα κυριως και μειωμενο συνεχως χρονο με το χρονο, χωρις δυστυχως να εχει εξαληφθει ακομα, οσο επικρατουσε η επιστημη και το πνευματικο και βιωτικο επιπεδο ανεβαινε) να "κυκλοφορουν" τονοι απο το "αγιο" ξυλο του σταυρου του χριστου χιλιαδες τμ σινδονιων οπου τυλιχθηκε μετα και αλλα ωραια, ενδεικτικα μιας ακμαιας αγορας που ειχε αναγκη απο τα συγκεκριμενα προιοντα ασχετως αυθεντικοτητας.
Ετσι και σημερα καθε μονη και αγιος καθε μητροπολη και θαυμα, μοιρασμενα ετσι ωστε οι φτωχες μητροπολεις ναχουν πιο πολλα events ενω οι πλουσιες να εχουν καλυτερους τζιρους.
Το παρακατω αποσπασμα ειναι ενδεικτικο και ολοκληρο το αρθρο βρισκεται στην επισυναπτομενη ιστοσελιδα της (καταλλα βρωμερης και πασοκικης) ελευθεροτυπιας.

Αρκεί το δείγμα που διασώζει ο Ζαμπέλιος στην εν λόγω σημείωση:
Πρόκειται για λίγους «ιάμβους» -που τους «παρενέβαλεν εν τη συλλογή αυτού ο εκδότης των επιστολών Θεοδώρου του Στουδίτου». Αυτό το ποίημα, «σατυρίζον την πίστιν εις τα λείψανα των Αγίων και Μαρτύρων, και λίαν αστείως περιχλευάζον την μανίαν λειψανοθήρου τινός Ανδρέα μοναχού», πιθανότατα το έγραψε ο Χριστόφορος, Επίσκοπος Μυτιλήνης -κι είναι πανηγύρι σκέτο: Ο ποιητής κάνει πρώτα απολογισμό των θησαυρών που έχει ο θεοφοβούμενος συλλέκτης και μετρά 10 χέρια του μάρτυρος Προκοπίου, 15 γνάθους του Θεοδώρου, 8 πόδια του Νέστορος, 4 κάρες του Γεωργίου, 5 μαστούς της Βαρβάρας, 12 οστά του βραχίονος του Δημητρίου και («ω της πληθύος!») 20 κνήμες του Παντελεήμονος. Μακαρίζει λοιπόν τον πιστό που φαντάζεται «τους αθλητάς ύδρας», τον Νέστορα χταπόδι και τον Προκόπιο «Βριάρεω κομώντα χειρών πληθύι». Κι η καταμέτρηση δεν εξαντλήθηκε, να σκεφτείτε! Βρέθηκαν επίσης 60 δόντια της Θέκλας, λευκές τρίχες του Προδρόμου και τα γένια νηπίων που κατέσφαξε ο Ηρώδης.

Ετικέτες

Τρίτη, Απριλίου 11, 2006

ΞΕΠΕΣΜΟΣ





Ο ελληνισμός έχει πέσει πολύ χαμηλά, ένα ενδεικτικό φαινόμενο είναι τα πιστεύω του. Παλιά στις μέρες δόξας ακμής πνευματικής παραγωγής και κοσμοκυριαρχίας είχαμε θεοποιήσει την ομορφιά την αρρενωπότητα και ισορροπία, τώρα προσκυνούν "θεούς" κίναιδους αμόρφωτους τιποτένιους και εβραίους.
Η πτώση και η παρακμή είναι μεγάλη αλλά η ανέγερση δεν είναι ανέφικτη φθάνει να σβήσουμε τους θεούς των εβραίων και να επιστρέψουμε σε ιδανικά Ελληνικά, μετά όλα θα είναι εφικτά.
Μέχρι τότε Εγώ θα μάχομαι μόνος κάθε τι εβραϊκό και ανθελληνικό Μέχρι της τελικής ΝΙΚΗΣ ΜΟΥ

Ετικέτες ,

Τετάρτη, Απριλίου 05, 2006

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΗΠΕΔΟ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ

ΓΑΜΗΣΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΑΚΗ
ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗ

Ενα ωραιο συνθημα χουλιγκανικο που ακουστηκε ομως εκτος γηπεδων σε αιθουσα πανεπιστημιου πριν τις φοιτητικες εκλογες.
Οι πολιτικες επιλογες των περισσοτερων ταυτιζονται με τις αποψεις τους για το ποδοσφαιρο. Δηλαδη δεν ενδιαφερονται για το πως και το γιατι φθανει να κερδισει (η ομαδα, το κομμα) το μονο που θελουν ειναι η πρωτια και ειναι διατιθεμενοι να αποδεχτουν οποια παρανομη πρακτικη για να τα καταφερουν φερνοντας ως δικαιολογια οτι ο "αλλος" εχει κανει χειροτερα και γενικα δεν γινεται να τον υποστηριξουν αφου ειναι κακος ενω οι δικοι του ειναι λιγωτερο.
Το μη χειρον βελτιστον που λεγανε οι αρχαιοι αν και εδω δεν νομιζω οτι ισχυει γιατι δεν προκειται για δυο διαφορετικα φαινομενα αλλα για ενα μαγαζι με δυο βιτρινες.
Στην πολιτικη οπως και στο ποδοσφαιρο οι πιο πολλοι ειναι με αυτους που κερδιζουν οι λιγοι υποστηριζουν τους υπολοιπους απο καποιους που συμπρωταγωνιστουν απλα χωρις ελπιδα εξουσιας μεχρι καποιους που απλα συμμετεχουν στο παιχνιδι απο βλακεια ή συναισθητισμο ή χαβαλε, ξεροντας οτι παντα θα ειναι εκτος, αλλα πλαθοντας ονειρα.
Ετσι ο οπαδος δικαιολογει τις παρατυπιες, ανικανοτητες, παρανομιες των δικων του επειδη αφενως οι αλλοι "κανουν" χειροτερα και αφετερου επειδη αμα ερθουν οι αλλοι ολα θα ειναι χειροτερα.
Εχουν φτιαξει στο μυαλο τους ενα ψευτικο κοσμο οπου οι ιδιοι υποστηριζουν το σωστο και βοηθουν το καλο της χωρας, του ποδοσφαρου... ετσι εχουν την συνειδηση τους ησυχη και εθελοτυφλουν για οτι ασχημο στραβο αδικο γινεται οταν ειναι πανω οι δικοι τους και κατακρινουν σκληρα τα ιδια αν γινουν απο τους αλλους.
Αυτη η κατασταση ευνοει αυτους που ειναι στην εξουσια γιατι εχουν αμεριστη συμπαρασταση απο τους οπαδους τους ενω αδιαφορουν για την κριτικη των υπολοιπων η οποια δεν τους ενδιαφερει γιατι ειναι απο ατομα εκτος του κυκλου συμφεροντων τους.
Ετσι ειναι ολοι ευχαριστημενοι ο λαος γιατι κανει το καλυτερο και οι αρχοντες γιατι περναν καλυτερα.
Σε μια κοινωνια οπου το ψεμα ειναι πιο αποδεκτο απο την αληθεια και ο παραλογισμος απο την λογικη ολα αυτα μπορουν να συμβαινουν και θα συμβαινουν οσο δεν αποδεχοσαστε την αληθεια και δεν αναλαμβανετε το βαρος των ευθυνων σας απεναντι στο συνολο και στον εαυτο σας. Οσο επιτρεπετε σε μεσαζωντες (κομματα, θρησκεια, ναρκωτικα, αλκοολ, ποδοσφαιρο κτλ) να διαχειριζονται την ζωη σας και επαφυοσαστε σε αυτους για την ευτυχια σας τοτε θα ειστε δεσμιοι τους και θα βγειτε ποτε απο το σκοταδι.
Για μενα η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ εχετε χαραξει και χρυσωνει το γυμνο κορμι μου ενω ατενιζω τον κοσμο και τη ζωη ως ΙΣΟΣ, εχω βγει απο το σκοτος της βλακειας του ψευδους και του παραλογισμου και μαχομαι εναντιον ολων αυτων που επιδιωκουν να κρατουν ολους σας δεσμιους του κατωτερου εαυτου σας.
Εχετε προσωρινη ευθυνη για την δικη σας απελευθερωση απο τα δεσμα που σας επιβαλλουν και οι ιδιοι επιβαλλεται στον εαυτο σας.
Η ΝΙΚΗ ειναι ευφικτη ειναι κοντα φθανει να το θελησετε.
Αλλιως ΛΕΠΙΔΙ...