Τρίτη, Ιουνίου 06, 2006

ΚΑΚΟΤΑΤΟΣ



Ετικέτες ,

8 Comments:

Anonymous Ανώνυμος said...

666 666 666

6 Ιουνίου 2006 στις 1:31 μ.μ.  
Anonymous Ανώνυμος said...

Να πεθάνουν τα πουτανάκια εχθροί του Σατανά. Ζήτω η ιερή προχθεσινή ημέρα 6-6-6.Εμβάπτισμα στις φλόγες της κόλασης για τους άπιστους. Σωστό για το χριστιανισμό. Εβραιολάτρες καρνάβαλοι σκοταδιστές. Η μεγαλύτερη ζημιά στην Ελλάδα δεν έγινε από τους μόγγολους, αλλά από το χριστιανισμό, ο οποίος κατέστρεψε πάμπολλα αρχαία ελληνικά μνημεία. Να πάνε να γαμηθούν λοιπόν οι τραγο-παπάδες, να πνιγούν στο αίμα τους και στο σπέρμα των διαβόλων που θα τους γαμούν από παντού στην καυτή κόλαση όπου και θα καταλήξουν.Μόλις έρθει η ευλογημένη αυτή ημέρα, όταν και θα αρπάξουμε λεπίδια, τσεκούρια και κεφαλοθραύστες, θα νοιώσουν την οργή και αιώνες άθλιας μισαλλοδοξίας, σκοταδισμού και ελεεινής προπαγάνδας θα εκτονωθούν πάνω τους. Νόμος είναι ο θάνατος των παπάδων - πουσταράδων, κι η καταδίκη τους στην πιο καυτή κόλαση όπου θα τους γαμούν τις ψυχές τα κυνηγόσκυλα του σατανά. Σκατά να τρώνε μέχρι να ψοφήσουν, και μετά να χέζω στον τάφο τους.

8 Ιουνίου 2006 στις 1:53 μ.μ.  
Anonymous Ανώνυμος said...

Αν όλο αυτό που κάνεις είναι χιούμορ τότε είσαι θεός... Αν είναι σοβαρό πες μου που μένεις να στείλω ομάδα εξόντωσης

8 Ιουνίου 2006 στις 2:57 μ.μ.  
Anonymous Ανώνυμος said...

Έτσι έτσι να πληθαίνουμε να τους γαμήσουμε όλους τους σκατίφλωρους και να ανοίξουμε τα κωλαράκια τους για να τα βρει έτοιμα ο σατανάς να χώσει την ψωλάρα του hail and kill να πεθάνουν όλοι τους μόνο το μέταλ παραμένει αληθινό they will feel the demon's whip and the demon's hard big dick θα τσούζει και θα παρακαλάνε οι σκατένιοι καριόληδες τα βρωμοπουστράκια και θα πέρνουν πίπες από βρώμικους άρρωστους σκύλους για προθέρμανση και μετά θα αρχίσει ο πραγματικός ΠΟΝΟΣ, και θα λυσσάνε και δε θα μπορούν να ουρλιάξουν γιατί το στόμα τους θα είναι φραγμένο με δαιμονικές ψωλές πάρτε τα έτσι έτσι..

8 Ιουνίου 2006 στις 11:32 μ.μ.  
Anonymous Ανώνυμος said...

Ο πόνος... ο πόνος... θα είναι πολύ λίγος γι αυτούς. Για κάτι φλωροπουστράκια, νέο-γκέι τρέντι που ντύνονται σα μυξοπάρθενα, ότι και να κάνεις είναι λίγο. Πρέπει να τους γεμίσεις πυρωμένη άμμο το στόμα μέχρι το στομάχι και νερό και μετά να τους κοπανάς με ρόπαλα τυλιγμένα με συρματόπλεγμα. Στα ξυρισμένα κωλιά τους θα σφηνώσουν οι πούτσες απ' τα σκυλιά του σατανά, και αυτά θα αλυχτάνε αφηνιασμένα. Hail, hail, hail and feel, feel the demons whip. Θάνατος αργός, οδυνηρός και βρωμερός για τα πουστράκια και τα κνιτάκια-προβατάκια του κώλου. Να ψοφήσουν κι εγώ να κατουρώ το μνήμα τους.

14 Ιουνίου 2006 στις 11:43 π.μ.  
Blogger ΕΩΣΦΟΡΟΣ ΧΡΥΣΑΥΓΟΣ said...

ναι τα λεω σοβαρα και να στειλεις μια ομαδα σκατιφλωρων που τους γαμουν πομακοι να μου κλασουν τα παπαρια
ραντεβου ξερεις που εχω ελα να μανταμωσεις να ιδεις
και μονο που εχεις το ονομα ανα βισι δειχνει ποσο καθυστερημενος εισαι
για τους υπολοιπους γενναιους καντε υπομονη
" ο θριαμβος πλησιαζει
και οποιος τον γαμω βελαζει
να πεθανουν ολοι οι φλωροι
στο κολο τους βουνα και οροι"

21 Ιουνίου 2006 στις 3:00 π.μ.  
Anonymous Ανώνυμος said...

Προδοτοκαπιταλοφασίστες εναντίων παπάδων - παπάδες εναντίον Κομμουνιστών - κομμουνιστές εναντίων προδοτοκαπιταλοφασιστών.....Ωραίο το τραινάκι σας

15 Νοεμβρίου 2006 στις 2:09 π.μ.  
Blogger ΕΩΣΦΟΡΟΣ ΧΡΥΣΑΥΓΟΣ said...

γενικα γινιεται χαμος
αν και ο ορος τρενακι δεν ειναι πρεπον διοτι αφηνει κιναιδικα υπονοουμενα
που το θυμηθηκες το προδοτ...
υπαρχετε ακομα υπολειματα συμμοριτων
παραξενο

15 Νοεμβρίου 2006 στις 10:16 π.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

<< Home