Τρίτη, Μαΐου 02, 2006

21 Απριλιου 2006 εχουμε χουντα..




Η επανασταση των συνταγματαρχων ηταν μια προσπαθεια (η δευτερη κατα σειρα μετα των αντισυμμοριακο αγωνα 1945-49) εναντιον του κομμουνισμου. Μια προσπαθεια που λογω της περιορισμενης ιδεολογικης βασης της ταυτησης με τον εξισου εβραιογενη χριστιανισμο και σε μια ανευ λογω εκδικητικης διωξης χωρις ομως και φυσικης εξοντωσης-εκκαθαρισης ειχε σαν αποτελεσμα οχι μονο την πτωση του πραξικοπηματος αλλα και την αντιεκδικητικη μανια των κομμουνιστων (αναλογη με αυτη των εβραιων μετα την ηττα του ναζισμου). Παραλληλα οι αριστεροι-ομοφυλλοφυλοι-προοδευτικοι-κολτιουριαρηδες πηραν τα ινια των ΜΜΕ (με την βοηθεια της πασοκικης λαιλαπας) και εχουμε φθασει σε ενα σημειο οπου το ΚΚΕ να θεωρειται προπυργιο της δημοκρατιας, προοδου και προοδευτισμου. Παραλληλα καθε αντιθετη γνωμη διωκειται, η γνωση φυμωνεται και προσαρμοζεται (οπως επι σταλιν) και ολοι οδηγουνται στην ομοφυλλοφιλια, ηλιθιοτητα, παραλογισμο και συψη. Η εκκλησια συμφωνει με ολα αυτα λαμβανει το μεριδιο της και σιωπει, δημοσιογραφοι πνευματικος κοσμος και πολιτικοι οντας οι περισσοτεροι κιναιδοι και βλακες συντηρουν το παραλογο οικοδομημα.
Βεβαια το γεγονος παραμενει πως καποιοι καναν την αρχη δειδαν τον κινδυνο που αποτελει ο κομουνισμος και ξεσηκωθηκαν εναντιον του. Εκαναν λαθη τα οποια Εγω δεν θα επαναλαβω και τοτε θα επελθει η τελικη ΝΙΚΗ

6 Comments:

Anonymous Ανώνυμος said...

final solution & endsieg

4 Μαΐου 2006 στις 11:45 μ.μ.  
Blogger ΕΩΣΦΟΡΟΣ ΧΡΥΣΑΥΓΟΣ said...

pws eipate;

29 Μαΐου 2006 στις 3:34 μ.μ.  
Blogger Фе́ммe скатале said...

Η σήψη γράφεται με -η!!!Με -υ γράφεται η στύψη...

6 Ιουνίου 2006 στις 1:30 μ.μ.  
Blogger ΕΩΣΦΟΡΟΣ ΧΡΥΣΑΥΓΟΣ said...

bale mou kako ba8mo vapoume
edw kavoume ideologia oxi or8ografia

21 Ιουνίου 2006 στις 3:02 π.μ.  
Anonymous Ανώνυμος said...

Χαχαα, πολύ καλή η απάντησή σου φίλτατε εωσφόρε. Πραγματικά. Απολαυστικότατη θα έλεγα και θα συμπλήρωνα με τη σειρά μου:
και η στύση με -υ γράφεται, έτσι για να πάμε το παράδειγμα ένα βήμα παραπέρα.

11 Ιουλίου 2006 στις 5:08 μ.μ.  
Blogger ΕΩΣΦΟΡΟΣ ΧΡΥΣΑΥΓΟΣ said...

και η πουτσα εχει υ αλλα τι να κανουμε τωρα
χανουμε το νοημα (που ειναι η τελειωτικη νικη εναντι του κομουνισμου) και λεμε μαλακιες
ειμαι απογοητευμενος με τη νεολαια

11 Ιουλίου 2006 στις 10:45 μ.μ.  

Δημοσίευση σχολίου

<< Home